Elvana Gjatës i bie dera në tokë, ky është reagimi i saj

Elvana Gjata ka publikuar njëmoment interesant në Instagram

Këngëtarja Elvana Gjata, ka publikuar në profilin e saj në Instagram një video ku shihet duke e hapur një derë, e cila i rrëzohet.

“Dera left the chat”, ka shkruar këngëtarja në videon që ka publikuar.

Duket se videoja është realizuar qëllimshëm dhe se nuk ka pasur ndonjë rrezik që këngëtarja të lëndohet nga dera e cila bie sapo hapet.