Mbi 400 gjoba të shqiptuara për mosrespektim të masave antiCOVID

Po vazhdon ende aksioni i Policisë nëpër terren duke shqiptuar gjoba për qytetarët që nuk po i respektojnë masat antiCOVID.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit janë 407 gjoba për të gjithë qyetarët të cilët nuk përfillën masat antiCOVID të vendosura nga institucionet shtetërore e shëndetësore.

Ndërkohë, po vazhdojnë të jenë në fuqi masat që nga 30 gushti, dhe nuk dihet ende deri kur do të vazhdojnë të na shoqërojnë ato.