Aksion i policisë speciale në Mitrovicën veriore, serbët dalin në protesta

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës ka filluar një aksion në pjesën veriore të Mitrovicës mëngjesin e sotëm.

Nga pamjet e publikuara në rrjete sociale, shihet momenti kur forcat speciale të policisë futen në Mitrovicën veriore.

Cak i aksionit të policisë raportohet se janë disa barnatore dhe dyqane, lidhur me banderolat serbe.

Pas fillimit të aksionit është aktivizuar alarmi i qytetit dhe kanë nisur protestat e banorëve serb, ku kanë hedhur edhe gaz lotsjellës