Pas zgjedhjes së kryesisë së re të PDK-së, deklarohet Dardan Sejdiu

Ish-deputeti i Vetëvendosjes, Dardan Sejdiu ka thënë që zgjedhja e kryesisë së re të PDK-së është hap i mirë për modernizimin e politikës në Kosovë.

Sejdiu që dje u përmend si emër i mundshëm i kryesisë së re të PDK-së ka thënë se kryetari i ri i PDK-së, Memli Krasniqi ka shpërfaq ambicien e tij për ndryshim të llojit të narrativës së partisë më të madhe opozitare, raporton Gazeta Express.

Sejdiu ka shkruar poashtu se PDK dhe LDK kanë lexuar mirë rezultatin e 14 shkurtit me zgjedhjen e re të lidershipit të dy partive.

“Zgjedhja e kryesisë së re nga PDK është edhe një hap i mirë drejt modernizimit e normalizimit të politikës në Kosovë.Përbërja e kryesisë së re të këtij subjekti shpërfaq qartazi ambicien e Memlit për ecje përpara dhe potencialisht edhe për ndryshim të llojit të narrativës që PDK mund ta ndërtojë! Zgjedhjet e 14 shkurtit duket se u lexuan mirë nga dy subjektet më të mëdha opozitare”, ka shkruar Sejdiu.