Lutfi Haziri mban tubimin përmbyllës në Gjilan

Lidhja Demokratike e Kosovës ka përmbyllur fushatën për balotazh në qytetin e Gjilanit. Mijëra pjesëmarrës të Lutfi Hazirit ishin mbledhur në sheshin e qytetit.

Lutfi Haziri, kandidat për kryetar tha se Gjilani ka vendosur për LDK’në.

“Ky masovitet sonte është përtej partiak dhe është treguesi më i mirë se Gjilani nuk duron bedel politik, por një Kryetar që qeveris pa presion, pa ndikime e pa anime. Ky masovitet sonte është tregues se gjilanasit e duan një Kryetar që qeverisë mbi parimin e barazisë, sepse para ligjit dhe para Zotit jemi të gjithë të barabartë”, tha Haziri.

“Kërkoj mbështetjen tuaj për vazhdim të qeverisjes me duar të pastra e dyer të hapura për qytetarët”, tha ai.