Antonela thotë se është fejuar dhe tregon unazës që ka në gisht, kush është djali me fat

Antonela Berisha, bukuroshja nga Veriu i Shqipërisë, ish-konkurrentë e programit më të ndjekur e klikuar të vitit “PërPuthen”, u bë një figurë publike dhe me famë të madhe në vetëm pak kohë.

Këtë famë ajo e mori falë pjesëmarrjes në program, dhe vazhdon ta mbajë me të njëjtin rritëm pavàrësisht se emisioni në fjalë mbaroi.

Ajo është shumë aktive në rrjete sociale dhe shpesh hap bashkëbisedime me ndjékësit e saj për ti mbajtur të përditësuar ato me të rejat e fundit të bukuroshes në fjalë.

Në disa video ràdhazi të postuara vetëm pak orë më parë në llogarinë e saj Instagram, Antonela befason me deklarata e dhéna. Ajo pohon se është fejuar tashmë dhe se i fejuari saj ndodhet pranë saj në të njëjtën makinë, ndërkohë që kamerën e telefon e mban të fokusuar në unazën e vendosur në dorë.