Fluksi i mërgimtarëve, deri në 4 orë pritjet për të dalë nga Kosova në Merdare

Qendra kombëtare për menaxhim kufitar sërish ka njoftuar për pritje të gjata në kufij, ku në pikë-kalimin kufitar në Merdarë, pritjet në dalje janë deri në katër orë.

Sipas kësaj qendre pritjet në Jarinje janë deri në dy orë në dalje, ndërsa te Dheu i Bardhë 30 minuta dhe në Vërmicë 40 minuta.