Kombet e Bashkuara, pullë postare me figurën e Nënë Terezës

Administrata Postare e Kombeve të Bashkuara, UN Stamps, nderon Nënën Terezë duke e vendosur në pulla postare foton e saj.

Lajmin e ka bërë të ditur Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në New York.

Në njoftim thuhet se përmes kësaj pulle postare, kjo agjenci e OKB-së ka nderuar jetën dhe trashëgiminë e nobelistes Nëna Terezë për përpjekjet e saj të palodhshme ndaj njerëzve më me nevojë në botë.