Me jelek antiplumb, gazetari Sokol Balla në Kabul ?

Gazetari Sokol Balla ka publikuar në rrjete sociale një foto arkive, nga Kabuli.

Foto është shkrepur më 28 nëntor 2017 në kryeqytetin e Afganistanit, vendi që sot është kthyer në qendër të mediave mbarë botërore, për faktin se atje tashmë janë ta lebanët që zotërojnë pus htetin.

Forcat e sig urisë së Afganistanit nuk kanë bërë rezistencë dhe çdo qytet është marrë pë l uftë, përkundrazi, në paqe. Edhe pushtetin talebanët e kërkojnë në paqe, ndërkohë që presidenti Ashraf Ghani sot më herët br aktisi vendin dhe u arratis për në Taxhikistan.