702 pacientë të shtrirë në klinikat COVID dhe spitalet e përgjithshme, 539 në oksigjeno-terapi

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës njofton se 702 pacientë janë të shtrirë në klinikat COVID dhe spitalet e përgjithshme.

603 janë të konfirmuar me COVD-19, kurse 539 me oksigjeno-terapi dhe 28 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Në QKUK, 262 pacientë të shtrirë, 226 prej tyre Covid-19 pozitivë, 215 me oksigjeno-terapi

Klinika Infektive, 112 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 36 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 18 pacientë

Klinika Infektive 2 (Mjekësia Sportive), 92 pacientë

Në spitalet e përgjithshme po trajtohen 440 pacientë, 377 prej tyre Covid-19 pozitivë, 324 me oksigjeno-terapi.

Spitali i Prizrenit, 81 pacientë

Spitali i Gjakovës, 98 pacientë

Spitali i Pejës, 97 pacientë