Në mesin e 1 mijë e 901 rastve të reja me COVID-19 edhe 45 fëmijë nën 10 vjeç

13 viktima dhe 1 mijë e 901 raste të reja të infektuara me COVID-19 janë regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë.

45 prej rasteve të reja të infektuara janë fëmijë nga mosha zero deri 9 vjeç.

200 të infektuar janë të moshës 10-19 vjeçare, 416 janë të moshës 20-29 vjeçare, 339 janë të moshës 30-39 vjeçare, 351 të moshës 40-49 vjeçare, 295 të moshës 50-59 vjeçare, 157 të moshës 60-69 vjeçare, 77 të moshës 70-79 vjeçare dhe 21 mbi 80 vjeç.

Komuna me më së shumti raste të reja është ajo e Prishtinës me 393 raste, ajo e Prizrenit me 212, Gllogocit me 111, Pejës me 107 dhe Istogut me 101.

Ndërsa, gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar 433 persona nga COVID-19.

7 të moshës zero deri në 9 vjeçare, ndërsa 55 të moshës 10-19 vjeçare