I vëllai la pa jetë 18-vjeçaren te dera e spitalit, rrëqeth shqiptari: Ne u rritëm pa baba, ai sillte gjithmonë probleme

Vr as ja e para dy ditëve në Kosovë ka tro nditur mbarë vendin duke përfshirë këtu edhe familjarët e autorit të ngjarjes. Vëllai i Dardan Krivaqës, Kastriot Krivaqa , ka reaguar në lidhje me ngjarjen me anë të nja statusi në ‘Facebook’.

Ai ka kërkuar nga institucionet e re ndit që t’i japin dënimin meritor Dardan Krivaqës dhe thotë se vëllai i tij gjatë tërë jetës iu ka sjellë telashe dhe probleme të paparaparë, por asnjëherë nuk i ka përfillë këshillat e familjes.

Unë si vëlla i madh jam përkujdesur për familje qysh në moshë shumë të re nga se herët kam mbetë pa baba, por jam mundu që “vëllaun” ta këshilloj dhe ndihmoj”, por ai asnjëherë nuk e ka dëgjuar askënd”.