Nga nesër, bartja e maskës obligative edhe kur jeni duke ecur vetëm

Me vendimin e ri të marrë nga qeveria për masat e reja anti-Covid19, bartja e maskave do jetë obligative edhe kur jeni duke ecur vetëm.

Ndryshe, bartja e maskave është e obligueshme përveç në këto raste:

Gjatë ngasjes së automjetit vetëm, apo kur në automjet janë prezentë ekskluzivisht anëtaret e ngushtë të familjes, gjatë vrapit, ciklimit dhe ushtrimeve fizike, gjatë ngrënies apo pijes.