Policia deri tani ka shqiptuar mbi 6-mijë gjoba për mosrespektim të masave anti-covid

Prej kur kanë hyrë në fuqi masat e reja anti-covid policët e Kosovës të veshur civil po patrullojnë në kryeqytet.

Qytetarë të shumtë janë ndaluar nga policia me ç’rast disa prej tyre edhe janë gjobitur për mos respektim të masave.

Policia e Kosovës ka shtuar kapacitetet në nivel të vendit.

Masat e reja kanë hyrë në fuqi të dielën dhe obligojnë bartjen e maskës gjatë ecjes vetëm, në grup si dhe ambiente të mbyllura.