Dënime masive: Mbi 8 mijë qytetarë janë gjobitur për dy ditë

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në gjithë vendin ka shqiptuar 4237 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.

Ndërsa për 48 orët e fundit janë shqiptuar gjithsej 8500 gjoba trafiku.

Policia po ashtu gjatë 24 orëve ka shqiptuar edhe 1376 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 23 aksidente trafiku me të lënduar dhe 30 me dëme materiale.