Braktisi muzikën moderne- këndon vetëm këngë fetare e ilahi pa muzikë

Braktisi muzikën moderne- këndon vetëm këngë fetare e ilahi pa muzikë

Alban Kozhani – BigBossidy, ish reper nga Ferizaj me banim në Kanada, i ka kushtuar këngë babait që ndërroi jetë si pasojë e Covid-19.

Projekti është bërë duet me Armend Beqirin, tashmë i njohur për ilahi.

Albani nuk e ka ndërmend të ndalet me projekte. Edhe shumë të tjerë priten të publikohen në vazhdim.

Teksti dhe melodia janë nga Kreshnik Avdiu, ndërsa aranzhmani nga Ardian Kastrati.