Shkarko aplikacionin dhe fito shumë shpërblime me “Petrol Company”

Petrol Company këtë muaj do të dhurojë Skuter Elektrik Citycoco 1500W si dhe shumë shpërblime të tjera për klientët e saj, nxitoni shkarkoni aplikacionin për të fituar edhe ju

Në Petrol Company vazhdojnë shpërblimet për çdo muaj. Shkarkoni aplikacionin e Petrol Company, regjistrohuni dhe luani për të fituar njërin nga shpërblimet që do të dhurohen këtë muaj.

Po ashtu duke u furnizuar në Petrol Company ju do të përfitoni zbritje deri në 6.5% me Vip Card si dhe bëhuni klient potencial për të fituar edhe Jackpot Banesë në fund të vitit.

Këtë muaj loja do të zhvillohet nga data 30 Shtator deri më 3 Tetor dhe do të dhurohen këto shpërblime:

– Skuter Elektrik Citycoco 1500w – x1

– Samsung A72 – x1

– Akomodime në “Venus Hotel” -3

– Vouchera 50 Euro Cash – x3

– Vouchera 30L Derivate -x3

– Vouchera 10 Litra Derivate – x10

– Darka për dy persona në Be Happy – x5

Aplikacionin mund ta shkarkoni në dy sistemet operative:

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë rreth lojës, drejtohuni në numrin pa pagesë të Petrol Company: 080080089.

Furnizohuni dhe fitoni shumë shpërblime, në Petrol Company!