25 vjeçarja motoriste, konkurrentja më e re në “Përputhen”

Tanimë ka nisur sezoni i tretë i “Përputhen”.

Si dje, poashtu edhe sot po prezantohen konkurrentët e rinj të këtij edicion.

Arlida është 25 vjeçarja e cila ka lindur dhe jeton në Durrës, e që pasioni i saj janë motorët.

Me tu futur në studio ajo ka treguar edhe konkurrentit për të cilin nuk ka aspak simpati, e që është 20 vjeçari Julian Çela.