Këngëtarja e njohur shqiptare braktis muzikën, punësohet në ujësjellës

Këngëtarja e njohur shqiptare, Zajmina Vasjari duket se e ka lënë anash muzikën pasi tashmë është emëruar me një post sa i përket sektorit publik.

Sipas një dokumenti të publikuar në rrjete sociale është identifikuar se Zaimina Vasjari është emëruar specialiste pranë Ujësjellësit të Durrësit, në zonën e Shijakut.

Në dokument, shkruan se ajo është emëruar në këtë detyrë në datë 10 qershor të këtij viti dhe kategoria e pagës është “Punonjëse e kategorisë së Parë” teksa mund të shihet se vendimi mban firmën e drejtorit të Ujësjellësit, Spartak Kovaçi.