Dhanë shpirt në mes të rrugës njëri 23 vjeç dhe tjetra 16 vjeçe, ja ku ka ndodhur ngjarja e rëndë në Lezhë

Orët e para të mëngjesit ishin f at ale për dy të rinj nga Shkodra. Makina tip “BMW” me të cilën ata udhëtonin, doli nga rruga si pa sojë e sh pejtësisë së madhe dhe u pë rp las me një mur anësor.

Nga pë rplasja fatale kanë ndërruar jetë dy të rinjtë Amarildo Preka, 23 vjeç dhe D.Pirani, 16 vjeçe.

Mësohet se ata po ktheheshin nga një festë rreth orës 02:45 të mëngjesit.